Om oss

Välkommen till Fantasiklubben – där kreativitet möter praktiskt förpackningsdesign!

Vi, Olivia och John, är de stolta grundarna av Fantasiklubben. Vår passion för design och funktion tog sin form i en idé vid julen 2022 som nu har blivit vår flaggskeppsprodukt: Fantasiklubbens presentpapper. 

Idén föddes ur frustration i vår egen vardag. Vi upplevde att våra rullar med presentpapper alltför ofta hamnade i ett köksskåp, där de blev skadade och svårhanterliga. Vi ville skapa en lösning som inte bara skyddar papperet utan också förenklar inslagningsprocessen. 

Som uppvuxna i Stockholm har vi alltid haft ett brinnande intresse för skandinavisk design och dess förmåga att kombinera estetik med funktionalitet. Vi har noggrant utvecklat vår produkt med en stark övertygelse om att god design gör livet enklare och vackrare.

Vi är glada att kunna säga att Fantasiklubbens presentpapper är tillgängligt att köpa, både online och i utvalda butiker. Läs med under Återförsäljare. 

Tack för att du besöker oss och välkommen till Fantasiklubbens färgglada värld av oändliga möjligheter och kreativa lösningar. Glädjen med din gåva börjar vid inslagningen!

— Olivia & John